Indivisible

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 26,76 € , PS+: 24,76 € — Release date: Oct. 8, 2019

Comments

Description

Indivisible on toimintaroolipeli/tasohyppely, jossa on uskomattoman hienot käsin piirretyt grafiikat ja animaatiot ja ainutlaatuisia reaaliaikaisia taistelumekanismeja. Anna fantasiamaailman värikkään tarinan viedä mukanaan, valitse kymmenistä pelattavista hahmoista ja nauti pelinkulusta, joka on helppo oppia mutta vaikea taitaa. Kuuluisan Lab Zero Gamesin tunnusomaista huippulaatua!
Tarinan pääosassa on rohkea ja kapinallinen Ajna-tyttö. Isänsä kanssa maalaiskylän laitamilla kasvaneen Ajnan elämä muuttuu kaaokseksi, kun hänen kotiinsa hyökätään ja hänessä herää salaperäinen voima.
Ajna kohtaa matkan varrella monia inkarnaatioita eli ihmisiä, jotka hän voi omaksua osaksi itseään ja manifestoida taistelemaan puolellaan. Kaikilla rekrytoitavilla inkarnaatioilla on oma tarinansa ja persoonallisuutensa. Tuodessaan kaukaisten maiden ihmisiä yhteen Ajna oppii tuntemaan itsensä ja ympäröivän maailman – ja miten hän voi sen pelastaa.

1 pelaaja
Vähintään 12 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Kehittäjä Lab Zero Games. Julkaisija 505 Games, S.p.A.
505 Games- ja Lab Zero Games -logot ovat yhtiöiden 505 Games S.p.A. ja Lab Zero Games tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.