Minecraft: Story Mode — Episode 1: The Order Of The Stone −100%


Buy at PSN for Free
Lowest price: Free, PS+: Free
Release date: Oct. 13, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

KAIKKIEN AIKOJEN SEIKKAILU MINECRAFTIN MAAILMASSA

Lataa ensimmäinen jakso pelistä Minecraft: Story Mode, joka on viisiosainen jaksollinen pelisarja The Wolf Among Usin ja The Walking Dead: A Telltale Games Seriesin tekijöiltä. Jessenä lähdet vaaralliseen seikkailuun Overworldin, Netherin, Endin ja muiden ulottuvuuksien halki. Sinä ja ystäväsi ihailette syvästi legendaarista Kiven kiltaa, johon kuuluvat soturi, Redstone-spesialisti, griefer ja arkkitehti - Ender Dragonin kukistajat. EnderConissa toivotte tapaavanne soturi Gabrielin, mutta saatte pian selville, että jotain on vialla... ja pahasti.


Lataa kokoversiopäivitys, jos olet jo ladannut kokeiluversion.

1 pelaaja

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertaluontoinen maksu latausten käytöstä enintään kahdessa aktivoidussa, yhteensopivassa kotikonsolijärjestelmässä.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2015 Telltale, Inc. Telltale, Telltale Games, the Telltale Games logo are trademarks and/or registered trademarks of Telltale, Inc. All rights reserved. © 2015 Mojang AB and Mojang Synergies AB. MINECRAFT is a trademark or registered trademark of Mojang Synergies AB.

Information taken from the official site, with all rights reserved.