psprices.com All game discounts
What's new

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition

Lowest price: 29,99 € Pass: 29,99 €
Release date: Oct. 26, 2018

Price change history

joystick Platforms
XOne
star Ratings 95 OpenCritic OpenCritic
play_circle Videos
globe Other regions

Similar Games

Xbox Apsulov: End of Gods Apsulov: End of Gods 29,99 € Xbox X|S
Xbox Torchlight III Torchlight III 39,99 €
Xbox Gears 5 Gears 5 34,99 € 12,61 € −63% CDKeys Xbox X|S Pass MetaCritic 83 OpenCritic 85
Xbox Eternity: The Last Unicorn Eternity: The Last Unicorn 19,99 €

Description

Mukana Red Dead Redemption 2: Story Mode, Red Dead Online sekä kaikki Special- ja Ultimate Edition -sisällöt.

Yli 175 Game of the Year -palkinnon voittanut ja yli 250 kertaa täydet pisteet saanut Red Dead Redemption 2 on eeppinen tarina kunniasta ja uskollisuudesta nykyajan kynnyksellä.

Amerikka, 1889. Arthur Morgan ja Van der Linden jengi ovat pakosalla olevia lainsuojattomia. Liittovaltion agentit ja maan parhaimmat palkkionmetsästäjät ovat heidän kannoillaan, joten jengin täytyy selviytyä ryöstämällä, varastamalla ja taistelemalla läpi Amerikan karun sydänmaan. Kasvavien ristiriitojen uhatessa repiä jengin palasiksi Arthurin täytyy valita omien ihanteidensa ja hänet kasvattaneelle jengille tuntemansa uskollisuuden välillä.

Red Dead Redemption 2 sisältää myös elävän Red Dead Online -maailman – luo oma polkusi taistellessasi viranomaisia, rikollisjengejä ja hurjia villieläimiä vastaan, kun rakennat elämääsi Amerikan rajaseuduilla. Rakenna leiri, ratsasta yksin tai muodosta jengi ja tutki kaikkea pohjoisen lumivuorista etelän soihin, syrjäisiltä etuvartioilta vilkkaille maatiloille ja kuhiseviin kaupunkeihin. Jahtaa palkkioita, metsästä, kalasta ja käy kauppaa, etsi eksoottisia aarteita, pyöritä salaista pontikkatislaamoa tai ryhdy luonnontutkijaksi ja opettele eläinkunnan salaisuudet sekä paljon enemmän tässä maailmassa, joka ällistyttää syvyydellään ja yksityiskohdillaan.

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition tarjoaa kaiken Special Editionin Story Mode -sisällön sekä lisäbonuksia Red Dead Online -tilaan.

Rajoitettuun Story Mode -sisältöön kuuluu:
• Pankkiryöstötehtävä & jengin piilopaikka
• Laikukkaan musta täysiverinen
• Talismaani- ja medaljonkipelibonuksia
• Pelitehosteita, rahabonuksia ja alennuksia
• Nuevo Paraiso Gunslinger -asu

Red Dead Online -sisältöön kuuluu:
• Bonusasuja
• Tasobonuksia
• Mustanrautias täysiverinen
• Survivor Camp -teema vapaaseen käyttöön

Saat myös lisäaseita vapaaseen käyttöösi sekä Story Mode- että Red Dead Online -tilassa.

Ohjelmistolisenssi löytyy osoitteesta www.rockstargames.com/eula; tilin ehdot löytyvät osoitteesta www.rockstargames.com/socialclub. Siirtämätön oikeus käyttää erikoisominaisuuksia, kuten rajoitettuja, avattavia, ladattavia tai verkosta löytyviä sisältöjä, palveluita tai toimintoja, moninpelipalveluita ja bonussisältöä saattaa vaatia kertakäyttöisen koodin, lisämaksun ja/tai rekisteröitävän verkkotilin (vaihtelee, 13+). Erikoisominaisuudet saattavat vaatia Internet-yhteyden, eivätkä ne välttämättä ole kaikkien käyttäjien tai kaiken aikaa käytettävissä. Ne voidaan myös lakkauttaa, muokata tai tarjota eri ehtojen alaisesti 30 päivän ilmoitusajalla. Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen, käyttäytymissääntöjen tai muiden sääntöjen rikkominen saattaa johtaa pelin tai verkkotilin käyttöoikeuden rajoitukseen tai lakkauttamiseen. Asiakas- ja tekninen tuki löytyvät osoitteesta www.rockstargames.com/support.

Tämän videopelin sisältö on täysin kuvitteellista, ja sen ei ole tarkoitettu edustavan tai esittävän aitoja tapahtumia, henkilöitä tai kokonaisuuksia. Tällaiset yhtäläisyydet ovat täysin sattumanvaraisia. Tämän videopelin tekijät ja julkaisijat eivät millään tavoin kannusta, hyväksy tai kehota toimimaan tässä videopelissä esitetyillä tavoilla. Laiton kopiointi, takaisinmallintaminen, lähettäminen, julkinen esittäminen, vuokraaminen, maksullinen pelaaminen tai kopiointisuojauksen kiertäminen on täysin kiellettyä.

Rockstar Games, Inc. © 2005–18. Rockstar Games, Red Dead Redemption ja R* ovat Take-Two Interactiven merkkejä/logoja/tekijänoikeuksia. Kaikki muut merkit ja tavaramerkit ovat haltijoidensa omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään.
Information from the official Microsoft Store site. All Rights Reserved.