Superhypercube Finland

PSVR

Buy at PSN for €14.95
Lowest price: €5.95, PS+: €5.95
Release date: Oct. 13, 2016
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Lennä läpi loputtomien abstraktien geometristen aaltojen virtuaalisen neon hehkun lämmössä. SUPERHYPERCUBE haastaa sinut pyörittämään ja kasvattamaan kuutiojoukkosi mahtuaksesi vastaan tulevien seinien virran läpi. Kierrä ja yhdistä muodot, samalla kun lennät ylimaallisen neon maailman läpi, tässä immersiivisessä avaruudellisessa pulmapelissä Kokoromilta.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiTämä tuote on pelattavissa 2D:nä tai 3D:nä. Nauttiaksesi stereoskooppisista 3D-ominaisuuksista, tarvitset stereoskooppista toistoa tukevan 3D-television sekä 3D-lasit.


DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
stereoskooppinen 3D -yhteensopiva
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

SUPERHYPERCUBE ®
© 2016 Kokoromi LLC All Rights Reserved

Information taken from the official site, with all rights reserved.