Kismet PSVR


Buy at PSN for €6.95
Lowest price: €3.95, PS+: €3.95
Release date: Jan. 24, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Haluatko tietää mitä tulevaisuus pitää sisällään? Aseta kuulokkeesi korvillesi ja ota osaa ensimmäiseen kaltaiseensa VR-kokemukseen. Istuen vastatusten lumotun automaatin kanssa, jolla on kyky tarkastella tulevaisuutta, sinut siirretään paikkaan jossa taika on todellista. Kismet on kolmen aktiviteetin kokoelma, sisältäen menneen, nykytilanteen ja tulevaisuuden Tarot-luennat, päivittäisen astrologia-istunnon, sekä muinaisen lautapelin.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti

1 pelaaja
Vähintään 1 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2016 Psyop Productions, LLC. Psyop, Kismet, and the Psyop and Kismet logos are trademarks of Psyop Productions, LLC. All Rights Reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.