Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Nederland

Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99
Release date: Dec. 22, 2010

Comments Comments

Description Description

Bereid je voor op een compleet nieuwe oorlog! De beroemde online shooter Battlefield: Bad Company™ 2 van DICE gaat terug naar de jaren 60 en de Vietnam-oorlog.
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam is een uitbreidingspakket met enorm veel content voor de game waarvan wereldwijd al meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht en die door The New York Times werd beoordeeld als 'beter dan Call of Duty® : Warfare 2'.
Dit uitbreidingspakket bevat vier nieuwe multiplayer-kaarten die zijn gebaseerd op de Vietnam-oorlog. Elke kaart biedt een nieuwe gameplay-ervaring met adembenemende beelden, compleet met schuttersputjes, tunnels en ondoordringbare oerwouden vol vijanden die op de loer liggen.
Je krijgt online meteen beschikking over 15 wapens en 6 voertuigen uit de Vietnam-oorlog.
Vereist de laatste multiplayer update.
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-24
De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2010 EA Digital Illusions CE AB. Battlefield: Bad Company is a trademark or registered trademark of EA Digital Illusions CE AB in the U.S. and/or other countries. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.