Fairune

The game has been withdrawn from sale

Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Compatibel met PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Voor gameplay is een PlayStation®Vita-geheugenkaart vereist (afzonderlijk verkrijgbaar).

Ben je klaar voor een missie om de machtige verloren iconen te vinden? Om je thuiswereld te bevrijden van de dreiging van verschrikkelijke monsters? Reis over de wereld om de monsters te bestrijden, maar vergeet niet al de te ontdekken voorwerpen die je extra kracht geven. En houd je ogen open voor hints die nieuwe paden voor je openen...
En vergeet niet, het vinden van voorwerpen en verborgen doorgangen is de sleutel om je lang genoeg in deze wereld te houden om te slagen!

Zelfs na het uitspelen van het spel, zul je vast weer terug willen komen. Fairune is een liefdevol eerbetoon aan de videogames van de jaren '80. Volg ons op dit avontuur als je van de gameplay en graphics van klassieke speelhalgames houdt!

Key Features:
- Klassieke 8-bit graphics en geluid
- Eenvoudige bediening
- Meeslepende puzzels
- Intrigerende levels en puzzels voor alle spelers

Naast de standaard speltypes bevat Fairune extra uitdagingen, zoals het verslaan van elk soort monster of het vinden van alle voorwerpen.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler(s)
4096KB minimaal
Touchscreen
Twee joysticks

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© QubicGames S.A.. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.