Enigmatis 2: The Mists Of Ravenwood

1 5 8 23 11
PSN € 14,99 € 6,99 until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99 — Release date: May 30, 2017

Description

De gebeurtenissen in Maple Creek zijn nu een jaar geleden. Maar de afgelopen paar maanden is onze rechercheur de demonische predikant die ze een jaar geleden bevocht, weer op het spoor.

Hij is haar echter steeds één stap voor.

Ze had gehoopt de achtervolging te kunnen beëindigen in de Redwood-bossen van noord-Californië. Maar zoals al zo vaak liep het spoor dood.

En alle aanwijzingen leidden naar het nabijgelegen Ravenwood Park…

1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

2017 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments