Call Of Duty: Modern Warfare Remastered

1 1 15 34 1
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 18,99, PS+: Gratis — Release date: June 27, 2017

Description Description

Call of Duty: Modern Warfare, een van de meest bekroonde games ooit en winnaar van meerdere Game of the Year-awards, is terug en geremastered in haarscherpe high-definition.
Herbeleef een van de beroemdste campagnes ooit waarin je de hele wereld rondgaat. Werk samen met je vrienden in de online modus die Call of Duty compleet vernieuwde met killstreaks, XP, Prestige en meer in aanpasbare, klassieke multiplayer-speltypen.
In-game aankoop optioneel
1 speler
Netwerkspelers 2-18 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 48GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2007, 2017 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, MODERN WARFARE, en CALL OF DUTY MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments