Stardrone VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: Jan. 24, 2018

Description

StarDrone is een snelle actie thriller met een mix van arcade actie, flipperkast elementen, physics en verzameldrift. Zorg ervoor dat jouw belagers op hoge snelheid crashen, terwijl je zelf edelstenen en power-ups verzamelt. Verken het level om belangrijke power-ups te vinden en meer punten te verdienen om uiteindelijk tegen de rest van de wereld te kunnen strijden op de StarDrone scorelijsten.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Developed and Published by Beatshapers Ltd

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments