101 Ways To Die

1 5 11 14
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: March 21, 2016

Description

In dit puzzelplatformspel speel je de assistent van de wetenschapper professor Splattunfuder: uitvinder en wapenfabrikant met twijfelachtige geestelijke vermogens. Aan het einde van zijn carrière wijdde hij zich aan een 'receptenboek', gericht op de de dood en verwoesting van zijn vijanden, het liefst zo stijlvol mogelijk.  Een betreurenswaardig laboratorium-ongeluk leidde tot de verwoesting van het eerste concept: nu is het aan jou om hem te helpen met het bij elkaar zoeken van de fragmenten. De boosaardige dokter heeft vaten boordevol hulpeloze wezens gekweekt, ook wel Splatts genoemd, die hij gebruikt voor diverse verschrikkelijke experimenten. En dat is waar jij in beeld komt.  Met behulp van al je moorddadige creativiteit, een genereuze portie wapens, een oppervlakkige kennis van fysica en een grote dosis geweld tegen de arme hulpeloze Splatts, help jij de professor om zijn klassieke receptenboek te herschrijven. En het boek heet: 101 manieren om dood te gaan!

1 speler
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

101 Ways to Die. Trademark 2015 by Four Door Lemon Vision 1. All rights reserved. Published and distributed by Vision Games Publishing LTD.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments