Pic-A-Pix Pieces Nederland

Email me when the price drops 2
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99
Release date: Jan. 8, 2019

Comments Comments

Description Description

Het populaire kruiswoordraadselspel wordt steeds groter, stuk voor stuk! Los alle stukken op om een mozaïek te vormen en onthul het spectaculaire uiteindelijke beeld.
Pic-a-Pix is soms bekend als Picross, Nonogram of Hanjie. Er zijn meer dan 300 puzzels om op te lossen, die samen 20 grote scènes met pixelarty onthullen.
Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™- als de PS Vita-versie downloaden.
Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™- als de PS Vita-versie downloaden.
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2019 Lightwood Games
Puzzles by Conceptis

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.