Jupiter And Mars VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 13,99, PS+: € 13,99 — Release date: May 9, 2019

Description

Duik de neon oceanen in als Jupiter de dolfijn, met je extreem krachtige echolocatie, en je AI-partner Mars. Los puzzels op, zoek naar schatten, ontmoet legendarische zeewezens, stop de overblijfselen van het menselijk ras en wek de gebleekte onderwaterwereld weer tot leven!

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.
PlayStation®VR is compatibel met dit product. PlayStation®VR en PlayStation®-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2019 Tigertron. Jupiter & Mars™ Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments