The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 14,99, PS+: € 14,99 — Release date: Aug. 6, 2019

Description

Multiplayer Actie in PlayStation®VR en op tv.

KAPITEIN! Zet je PS VR-headset op en stap in je schatzoeker onderzeeër.

Grijp en gooi dingen met je Magnashot - zelfs je bemanning. Ontdek de waterwereld, pas op voor gevaar en vind de schat.

BEMANNING! Pak je DUALSHOCK®4 draadloze controllers en vorm een team om de onderzeeër drijvende te houden.

Ren, spring, grijp en gooi. TNT aan dek? HAAL HET WEG!

Er is 1 kapitein nodig op de PS VR en maximaal 3 bemanningsleden kunnen zich aansluiten op tv via het sociaal scherm - alle hens aan dek!

Dit is het spel om te spelen met familie en vrienden. Iedereen kan in de simpele, hectische, hilarische rol komen van de bemanning, vooral als het team elkaar steunt. Zodra je begint te spelen, word je snel nieuwsgierig naar de rol van de kapitein. De geheimen van de diepte lonken namelijk in 3D VR. Laat je opnieuw aan de haak slaan door Angry Birds.

1-4 spelers
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

De Angry Birds Film 2 VR: Onder druk. Ontwikkeld door XR Games met onze partners Rovio en Sony Pictures Virtual Reality © 2019. Gepubliceerd door XR Games. XR Games is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van XR Games. Alle andere handelsmerken, auteursrechten en logo's zijn eigendom van hun betreffende eigenaren.

Angry Birds™ & ©2019 Rovio Entertainment Corporation en Rovio Animation Ltd. De Angry Birds Film 2 ©2019 CPII. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments