Whipseey And The Lost Atlas

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 5,99, PS+: € 5,99 — Release date: Aug. 28, 2019

Description

In Whipseey and the Lost Atlas speel je Alex, een jongen wiens nieuwsgierigheid hem flink in de nesten heeft gebracht. Nadat hij verloren is geraakt in een vreemde wereld en in een magisch wezen genaamd Whipseey is getransformeerd, moet hij het mysterie van de Lost Atlas oplossen om naar zijn originele vorm terug te keren en terug naar huis te gaan.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright © 2017 Daniel Ramirez S.P.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments