Fade To Black

Buy at PSN for €4.99
Lowest price: €1.99, PS+: €1.99
Release date: Oct. 30, 2008
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Beschikbaar voor PSP™ en PLAYSTATION®3. Het is 2190. Het zonnestelsel verkeert in de greep van genadeloze aliens. Deze Morphs zijn vormeloze wezens die in staat zijn alles wat ze willen perfect te imiteren. Ze worden aangestuurd door meesterbreinen en zijn bezig de mensheid systematisch uit te roeien. De overgebleven bevolking wacht besluiteloos en machteloos haar lot af.

Breng een eeuwigheid door in een klamme gevangenis of grijp een wapen, vecht je naar buiten en vernietig het Morph-rijk. Onderweg kom je verborgen uitrustingen, geheime deuren en complexe doolhoven tegen.

Ervaar een verbluffende 3D-wereld met onbeperkte camerahoeken. Geniet van de geavanceerde shading, textuur en de motion-capture van de personages. Met atmosferisch geluid en effecten.SERVICEVOORWAARDEN
Downloads zijn onderworpen aan de Servicevoorwaarden/gebruiksovereenkomst van PLAYSTATION®Network en alle mogelijke specifieke, additionele bepalingen die op dit item van toepassing zijn. Als u deze voorwaarden niet wenst te aanvaarden, moet u dit item niet downloaden. Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik*.
* Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer informatie.

© 1996, 2008 Electronic Arts Inc. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Delphine Software International. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.

LET OP UW GEZONDHEID
Speel altijd in een goed verlichte ruimte. Pauzeer regelmatig: na elk uur spelen 15 minuten. Stop met spelen bij duizeligheid, misselijkheid, vermoeidheid of hoofdpijn. Mensen die gevoelig zijn voor flitsende of flikkerende lichten of voor geometrische vormen en patronen kunnen zonder het te weten lijden aan een epileptische aandoening. Zij kunnen bij het televisiekijken of het spelen van videogames een epileptische aanval krijgen. Raadpleeg voordat u een videogame gaat spelen uw huisarts als u lijdt aan een epileptische aandoening of wanneer zich tijdens het spelen verschijnselen voordoen zoals verandering van het gezichtsvermogen, stuiptrekkingen of andere onwillekeurige bewegingen, vermindering van het bewustzijn en/of verwarrin

Information taken from the official site, with all rights reserved.