Minecraft Gevechtkaartenpakket 4
PS3 DLC
€2.99

Minecraft Gevechtkaartenpakket 4


Buy at PSN for €2.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Oct. 25, 2016
Email me when the price drops
When the game will be cheaper, we will send you email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Gevechtkaartenpakket 4 is gearriveerd, met drie prachtige nieuwe kaarten! Kruip door de verlaten, besneeuwde Opgraving, vecht het uit tussen het reusachtige meubilair van Gekrompen en knok door voordat je de confrontatie aangaat aan de stoffige Kolonisatiegrens.

1-4 spelers
Netwerkspelers 2-8

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 Mojang AB and Mojang Synergies AB. MINECRAFT is a trademark or registered trademark of Mojang Synergies AB.

Information taken from the official site, with all rights reserved.