Loading Human: Chapter 1 VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 7,99, PS+: € 7,99 — Release date: Oct. 13, 2016

Description

Loading Human is exclusief gemaakt voor Virtual Reality en haalt alles uit de VR-hardware en bewegingscontrollers om je helemaal in het spel mee te slepen. Met de ongeëvenaarde vrijheid om te gaan en verkennen waar je maar wilt zoekt Loading Human de grenzen van VR op. Je wordt rechtstreeks in een emotioneel verhaal geplaatst dat je het gevoel geeft dat je alles echt meemaakt. Tijdens je reis door Loading Human neem je lastige beslissingen en ga je fysieke interactie aan met andere personages.


1 speler
Minimaal 5GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2016 Untold Games. All rights reserved. Untold Games and the Untold Games logo are trademarks of Untold Games, Ltd. Published under license by Maximum Games™. Maximum Games™ and the Maximum Games™ logo are trademarks of Maximum Games, LLC. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments