psprices.com All game discounts
What's new

PGA-TOUREN 2K23 Deluxe Edition

Lowest price: 262,25 kr Pass: 262,25 kr
Release date: Oct. 14, 2022

Price change history

joystick Platforms
XOne Xbox X|S
play_circle Videos
globe Other regions

Description

Klicka på länkarna med stil i PGA-TOUREN 2K23.

I Deluxe Edition ingår Standard Edition och dubbelgenerationsbehörighet samt:
• Michael Jordan bonuspaket: spelbar Michael Jordan och fyra vanliga golfbollsfodral
• Deluxe Edition bonuspaket: 1300 VC, hockeyklubbsputter, gyllene baseballkeps, gyllene golfhandskar och tre ovanliga golfbollsfodral
• Golden Club-paket: gyllene driver, gyllene putter och fyra ovanliga golfbollsfodral

AUTENTISK PGA-TOUR MyCAREER
Ta med dig dina färdigheter, och din stil, till PGA-TOUREN och bli nästa FedExCup-mästare. Tävla mot andra TOUR-proffs med din MyPLAYER och etablera nya rivaliteter.

PGA-TOURENS PROFFS OCH LICENSIERADE BANOR
För första gången kan du spela som manliga och kvinnliga proffs inklusive Tiger Woods, i spel både på nätet och lokalt! PGA-TOUREN 2K23 har flera licensierade banor, inklusive East Lake Golf Club, St. George's Golf and Country Club, TPC Scottsdale och TPC Sawgrass för att nämna några.

SKAPA DINA EGNA DRÖMBANOR
Bygg din egen fantasifairway med den branschledande bandesignern, med tusentals anpassningsbara objekt. Och med plattformsoberoende support kan du till och med dela din skapelse med världen för spel både på nätet och lokalt.

TOPGOLF HAR ANLÄNT
Kliv in i Topgolf var du än är, ensam eller med ditt team, i ett konkurrenskraft spel för 1-4 spelare lokalt eller på nätet som ger underhållning och spänning för både fritids- och rutinerade spelare.

FÖRHÖJ DIN MyPLAYER
Nya färdigheter och förebilder höjer din MyPLAYER medan ny licensierad utrustning och kläder från toppmärken som adidas, Callaway, Titleist, Malbon och många fler tar stilen till greenen.

FLER KONTROLLALTERNATIV OCH TILLGÄNGLIGHET
Välj mellan det nya treklicks swingsystemet och den traditionella analoga klubban. Bland de tillgängliga funktionerna finns handledningar i realtid, tips, slagförslag, TrueShot-systemet och Lie Management.

DITT SÄLLSKAP, DINA REGLER
Styr din ruff och kontrollera ditt klubbhus med nätsällskap. Gör spelet till ditt eget genom att hantera turneringar och hela säsonger. Ställ in regler, krav, handikapp och evenemangsalternativ.

BÅDE PÅ NÄTET OCH LOKALT MED FLERA SPELARE
Klicka på länkarna med ditt team i spel lokalt och på nätet som Alt-Shot, Stroke Play, Skins och Scramble för fyra spelare. Dessutom är det frenetiska flerspelarläget Divot Derby är tillbaka och tar med den virtuella golffesten till den här singel-eliminerande tävling i shoot-out-stil.

Information from the official Microsoft Store site. All Rights Reserved.